Konkurrence | Quilling Creator – Stars

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 01/11/2020 - 15/12/2020
Hele dagen

Kategori Ingen Kategori


Fra d. 1. november – 15. december 2020 kan du deltage i Karen-Marie Klips vinterkonkurrence: Quilling Creator – Stars

Er du den nye stjerne-designer? Denne gang er det stjernedesign det gælder i Quilling Creator – måske er det dig der designer en quillingstjerne til 2021?

Opgaven går ud på, at du skal designe en ny quillingstjerne, hvor du skal bruge værktøjer og materialer fra Karen-Marie Klip – Module Tool skal anvendes. Der må meget gerne bruges teknikker, der allerede er anvendt i Karen-Maries instruktioner, men de skal være anvendt på en ny måde. Forsøg selv at bedømme sværhedsgraden ved at angive prikker. Skriv gerne hvilke værktøjer og materialer der er anvendt. Der må gerne indsendes flere designs – det kan også være en række designs der hører sammen (f. eks flere størrelser).

I bedømmelsen af deltagernes stjernedesign vil der blive lagt vægt på:
– at der ikke anvendes for mange værktøjer (max. 3)
– at sværhedsgraden ikke er for høj (2-4 prikker)
– at der ikke er anvendt for mange forskellige figurer og teknikker (det gør det svært at lave instruktioner)
– at det er smukke og stærke stjernekonstruktioner
– at de ikke ligner de stjerner Karen-Marie allerede har i programmet.

Læg et billede af din stjerne ind i Facebook-gruppen Karen-Maries Quilling Venner/Freunde/Friends og skriv #KMQuillingCreator eller deltage via Instagram ved at bruge #KMQuillingCreator. Du kan også sende dit billede i en mail til info@karenmarieklip.dk med titlen #KMQuillingCreator.

De 5 bedste stjerner præmieres med en QUILLINGGAVE AF VÆRDI 730 kr. (100€) – vi udvælger i uge 51 og nogle af de valgte stjerner kan komme med i en quillinginstruktion. Dette gøres i samarbejde med designeren og der gives yderligere honorar.

Vi håber at se rigtig mange flotte quillingstjerner 🥰

Rigtig god papirfornøjelse!