Pressemeddelelse ombygning banner 800x380px

Pressemeddelelse | Ombygning af Papirmuseets By

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 07/12/2020 - 07/02/2021
Hele dagen

Kategori Ingen Kategori


Pressefoto_01_Fra oplevelsesbutik til snorlige webshop

Fra oplevelsesbutik til snorlige webshop

De små huse rives ned for at give plads til en snorlige webshop – der skal stå helt færdig i starten af Januar 2021.

Et enkelt hus bevares og webshoppen indrettes, så det stadig er inspirerende at komme på indkøb – det kan man alle hverdage fra kl. 12-16. Bemærk dog fra den 7. december til og med d. 8. Februar 2021 er der lukket for direkte salg; men webshoppen er åben døgnet rundt! I det nye år vil åbningstiden i butikken igen være fra kl. 12-16.

Navnet – Papirmuseets By – ændres i brug til “Karen-Marie Klip” selv om det lokale “æ Papirmuseum” sikkert holder ved en tid. Selve udstillingen med Papirmuseets samling er lukket ned. Karen-Marie Fabricius håber på der bliver tid til at rydde op i samlingen i løbet af 2021.

Det er Coronatiden, der har skubbet ekstra til en udvikling, der har været i gang længe. Det er over 10 år siden Karen-Marie Klip & Papir A/S startede webshoppen karenmarieklip.dk og det er kun gået fremad lige siden; men den store fremgang i salget på shoppen under Coronatiden har nødvendiggjort, at der indrettes efter en webshops behov.

Samtidig med opbygningen af den snorlige shop, så ryddes der grundigt op i sortimentet – så et stort lagersalg er startet. Fremover satses der primært på de quillingprodukter, som virksomheden selv udvikler, producerer og pakker.