banner mandala

Mandalas er en serie med kit, hæfter, mix og opskrifter til smukke mandala-mønstrede quillingfigurer. Ophæng med mange forskellige farver, så de passer til alle årstider. Vi har lavet 1 mandala til hver af årets 12 måneder. På denne side kan du få information omkring inspirationen bag figurerne, og få et overblik over de forskellige designs og hvem der står bag. Rigtig god læselyst.

Til Mandala serien: Mandalas Easy Pen Quilling hæfte & YouTube playlist.

Du skal bruge hæftet: "Mandalas Easy Pen Quilling" for at lave basis figurerne til de forskellige mandalas. Månedens mandalaer er 12 forskellige designs som hver i sær består af en template med opskrift på. På disse templates står der hvilke materialer du har brug for. Dette kan du læse under varebeskrivelsen inde ved produktet. Mandalaerne er lavet i forskellige sværhedsgrader så der både er udfordringer for nybegyndere og øvede.

 

Til hvert design hører en YouTube video med ekstra tips og vejledning.

Her under kan du se alle videoer i serien.

quilling mandala booklet

Januar Mandala

january mandala (square)

Mandala template i A3 med modellen: Januar Mandala. Dette er den største Mandala af alle 12 stk. Den minder om basis modellen fra hæftet men er konstrueret på en A3 template.

Niveau: 4 ud af 7.

Februar Mandala

february mandala

Mandala template i A4 med modellen: Februar Mandala. Dette design er meget populært og vi har videreudviklet på dem og også skabt en julevariation af denne mandalablomst.

Niveau: 4 ud af 7.

Marts Mandala

march mandala

Mandala template i A4 med modellen: Marts Mandala. Karen-Marie har her brugt dæmpede farver med den sorte som kontrast. Figurerne og farverne minder hende om lakridskonfekt.

Niveau: 3 ud af 7.

April Mandala

april mandala

Mandala template i A4 med modellen: April Mandala. Her er Karen-Marie fået inspiration til farve og mønster fra forårets smukke kirsebærtræer med de fine lyserøde blomster. Den er lidt sværere at lave end de andre designs på niveau 4.

Niveau: 4 ud af 7.

Maj Mandala

Mandala template i A4 med modellen: Maj Mandala. En dejlig mandala lavet med quilling-ringe og kamfigurer i friske grønne toner. Designet af Else Wollesen, som siger at den er rigtig sjov at lave.

Niveau: 3 ud af 7.

Juni Mandala

june mandala

Mandala template i A4 med modellen: Juni Mandala. Lavet i smuk kalejdoskopisk mønster hvilket Karen-Marie elsker. Farverne gør én så glad. Den giver en sommerstemning og ligner lidt en mølle.

Niveau: 3 ud af 7.

Juli Mandala

july mandala

Mandala template i A3 med modellen: Juli Mandala. Lavet med smukke farver inspireret af vand, strand, sten og muslinger. Giver en dejlig sommerstemning

Niveau: 5 ud af 7.

August Mandala

august mandala

Mandala template i A4 med modellen: August Mandala. Endnu en skøn mandalablomst designet af Karen-Marie. lavet med smukke dybe farver, inspireret af sensommerens blomster og frugter som blommer mm.

Niveau: 3 ud af 7.

September Mandala

september mandala

Mandala template i A4 med modellen: September Mandala. Smukke gyldne efterårsfarver. De fine løv-blade er sat sammen af Hanne Olesen. Inspiration: nødder, bær og løvtræernes efterårsblade.

Niveau: 3 ud af 7.

Oktober Mandala

october mandala

Mandala template i A4 med modellen: Oktober Mandala. Den er lavet med samme teknik som Karen-Maries fine Christmas angels stars. Hun har dog udvidet stjernen med flere figurer. Nem at gå til.

Niveau: 2 ud af 7.

November Mandala

Mandala template i A4 med modellen: November Mandala. Modellen er lavet af Ulla S. Sørensen. Til denne er der valgt sølv/hvide farver der giver en elegant julestemning.

Niveau: 2 ud af 7.

December Mandala

december mandala

Mandala template i A4 med modellen: December Mandala. Der er smuk vinterstemning over denne mandala. Vi har været inspireret af nordlysets farver som også kaldes Aurora.

Niveau: 2 ud af 7.

Christmas Mandala

Denne model er lavet af Merete Nørkjær. Hun har brugt opskriften fra den populære Februar mandala og lavet den i julefarver. Hun har udvidet med flere figurer for at lave den større.

Tak til Merete Nørkjær, der har lavet modellerne til disse mandalas. Merete er med i  Karen-Marie Klips kundeklub - hun er en dygtig quillinginstruktør og en fin ambassadør for Karen–Maries Quillingteknikker.


Modellen er vist i 1:1 på templaten, så du nemt kan få overblik og gå i gang.

Niveau 4 ud af 7

 

Quilling mandala

Christmas mandala

Silver Christmas Mandala

På A4 templaten med modellen: November Mandala er der flere variationer i forskellige størrelser. Lavet med sølv/hvide julefarver. Til dette julepynt er der valgt farver, der giver en elegant julestemning. Mandalaerne får stjernespidser, der laves helt enkelt.
Tak til Ulla Stensler Sørensen, der har lavet modellerne til disse mandalas. Ulla er med i  Karen-Marie Klips kundeklub - hun er en dygtig quillinginstruktør og en fin ambassadør for Karen-Maries Quillingteknikker.

Gold Christmas Mandala

Disse  mandala er magen til Silver Christmas Mandala men lavet med elegante guld/hvide julefarver.
Tak til Ulla Stensler Sørensen, der har lavet modellerne til disse mandalas.

Gold christmas mandala