3D Miniature Quilling

miniature quilling

Miniature Quilling er en hyggelig serie, der passer både til dukkehuse, nisser, bamser, mus og kaniner.

Der er tilbehør og møbler, der passer til forskellige årstider.

Hele familien kan være sammen om at skabe og bruge fantasien.

Miniature Garden

Miniaturegarden består af forskellige kit med urtepotter, haveredskaber, stakitter og små søde havemøbler mm.

Du kan lave de finest pavilloner og små haver med disse ting.

Brug delene i dukkehuse eller lav søde gave ideer.

Her ser du f.eks en lille køkkenhave.

Alt er i størrelsesforholdet 1:12 så det nemt passer til de forskellige figurer som harer og nisser mm.

Miniature garden

Lav søde miniature 3D-blomsterpotter. Du kan købe templaten eller en af de 4 forskellige kit, der indeholder materialer og instruktion til 1 stor, 1 medium, 3 små og 6 mini.

Miniature quilling pynt

Lav søde miniature 3D-blomsterpotter. Du kan købe templaten eller en af de 4 forskellige kit, der indeholder materialer og instruktion til 1 stor, 1 medium, 3 små og 6 mini.

Quilling miniature

3D Blue gardens Kit er i serien Miniature Quilling.  Der er dejlig forårsstemning over de 3 ophæng- det er øjebliksbilleder fra hygge i haven med omplantning af potter og havearbejde

3D Blue Garden Kit er i serien Miniature Quilling.  Der er dejlig forårsstemning over de 3 ophæng- det er øjebliksbilleder fra hygge i haven med omplantning af potter og havearbejde. Det er tænkt sådan, at man selv kan sætte sit præg og f.eks. lave andre haveredskaber. Bemærk niveauet er 3 prikker-  for de enkelte dele er ikke svære, men der er mange at sætte sammen.

Quilling miniature

3D blomsterpotter: Lav søde miniature 3D-blomsterpotter. Du kankøbe templaten eller en af de 4 forskellige kit, der indeholder materialer og instruktion til 1 stor, 1 medium, 3 små og 6 mini urtepotter. Du bestemmer selv, om du laver dem i grøn, pink, blå eller pastel - det er nemt og sjovt.

Miniature Nisser

Alle de sjove 3D nisser lever deres liv i vores miniature by. Du kan blandt andet besøge Papirmuseets By og se udstillingen af Quilleby.

Miniature

Quilling nisser