Banner_Mere om_Flet 1 DK

Det er sjovt at flette! På denne side kan du se de mange forskellige teknikker lige fra klassiske flettestjerner til Karen Marie Klips egen kurvefletteteknik. Der flettes med quillingstrimler og stjernestrimler i alle bredder.

 

Værktøj til flet

Du kan vælge at flette dine kurve på almindelige kamme, men det er smart at bruge Giant Comb fordi hele strimmellængden udnyttes bedre. Så hvad med at lave din egen Giant Comb?

Alle Karen-Marie Klips værktøjer er af egen design og produceret i Danmark.

Her under finder du alle relevante produkter og du kan se videoen, hvor du lærer at bruge Giant Quilling Comb.

80100-7 giant quilling comb

Gigant Quilling Kam med 84 tænder: Karen-Marie Klips egen design. En gigant lang quillingkam med 84 tænder, et værktøj man bare må eje når der skal laves fletteteknik til f.eks quillingkurve.

Quilling comb making kit

Giant Comb Making Tool Kit: Et værktøjssæt med 7 kamme og en instruktion til hvordan du bygger en gigant-kam.

 

80600-3 Extra Long Fine Quilling CombExtra Long Fine Quilling Comb: Ekstra lang fin quillingkam med 72 tænder En god lang quillingkam med 72 tænder – et værktøj man bare må eje.

80600-6 giant quilling fine comb

Giant Fine Quilling Comb: Gigant fin quilling kam med 144 tænder Karen-Marie Klips egen design. En gigant fin quillingkam med 144 tænder. Et værktøj man bare må eje, når der skal laves fletteteknik til f.eks quillingkurve.

97777 65100 giant fine comb making kit

Giant Fine Comb Making Tool Kit: Et værktøjssæt til fremstilling af gigant fine quillingkam Et værktøjssæt med 6 fin kamme og en instruktion til hvordan du bygger en gigant fin kam.

Fletteteknik: Quillingkurve

Med den nemme og smarte teknik kommer kurvene til at ligne flettekurve. Vi synes, der er uendelig mange ideer med denne sjove teknik. Se idebillederne her!

309 Comb quilling basket instruction

Comb Quilling Baskets: En A4 folder med trin for trin billeder af hvordan man laver quillingkurve. En nem og smart teknik. Her er brugt en gigant lang kam, som du flette dine strimler på.

Sværhedgrad: 3 ud af 7.

Mere om flet 01 (309)

Mere om flet 03 (309)

Mere om flet 04 (316)

316 comb quilling big baskets

Comb Quilling Big Baskets: En 4-sidet instruktionsfolder (inkl. en fletteinstruktion) hvor du lærer, at lave quillingkurve til højere blomster og at variere kurvedesignet. Det er en instruktion, der forudsætter, at du har lært teknikken til Comb Quilling Baskets.

Sværhedgrad: 5 ud af 7.

Fletteteknik: Flettestjerner

287 elea paper star instruktion

Elea Paper Star: En instruktionsfolder med opskrift til Elea flettestjerner. På trin for trin billederne lærer du at lave store og små flettestjerner med 5 mm og 10 mm strimler. Elea-stjernen er flettet i en traditionel skandinavisk fletteteknik. Oprindeligt blev stjernerne foldet i birkebark; men her bruges selvfølgelig papir.

Sværhedsgrad: 1 ud af 7.

Mere om flet 06 (287)

Mere om flet 07 (87200)

87200 karen-marie's 24 paper stars

Karen Marie’s 24 Paperstars: Lave mange søde stjerner bla. Topstjerne på juletræet. ide og design: Karen-Marie Frøsig Fabricius Sprog: dansk, tysk og engelsk. 76 Sider. Karen-Marie har udviklet værktøjer til quilling, disse er vist i bogen. 24 forskellige stjerner. Se alle YouTube videoer til bogen her: 24 Paperstars.

Fletteteknik: Andre sjove fletteideer

Wheels of Paris: Flotte og elegante Wheels of Paris julekugler. Med denne fletteteknik kan disse flettede kugler som vi har døbt Pariserhjul laves. Lige til at hænge op i små grupper eller til juletræet.

Scærhedsgrad: 2 ud af 7.

Mere om flet 08 (61310290)

mere om flet 09 (87210290)

Hearts Festoon Kit: Hjerteranke Kit med materialer til en fin hjerteranke du kan hænge på juletræet eller bruge til pynt i vinduer og døre. Du kan lave 100 hjerter/10 meter ranke.

Sværhedsgrad: 1 ud af 7.

193 flettkurv instrukltion

Flettkurv: I denne instruktion viser Karen-Marie hvordan man fletter de skønneste kurve af strimler. Store som små, alt efter strimmel-brede. Du kan bruge papirstrimmler lige fra 3 mm til 35 mm.

Sværhedsgrad: 4 ud af 7.

Mere om flet 10 (193)