Landscapes er en serie hvor alle modeller er designet af Hanne Olesen. Det er forskellige quillingophæng med landskabsmotiver til en hver årstid og stemning. Der er udfordringer til både begynder og øvede quillere og man får lært en masse sjove teknikker i denne serie. Der findes både kit, hæfter, ekstra templates og mixstrimler i denne serie. Se videoerne til hvert tema eller gå direkte videre til produkterne her:

Landscapes produkter

Der vil løbende blive født flere designs i denne serie så du får quillingpynt til alle årstiderne.

quilling landscapes sea sø see lac

Landscapes Sea

Quilling landscapes Sea hæfte med 2 klip-ud templates. Et A4 instruktionshæfte på 12 sider, som indeholder opskrift på Maritime quilling landskaber i ringe designet af Hanne Olesen. Du får lært at lave ophæng med vand, strand, skibe, fyrtårn måger og søstjerner mm. Bølgerne er lavet på fine comb, så der er både udfordringer for begyndere og øvede quilliere. Modellerne vises på 1:1 billeder og der er også inspirerende idefotos af bordkort, fest ide, billedrammer mm i hæftet. Du får også brug for: Mix Pack Landscape sea, Super fine quilling pen, alm. quillingpen, KM Glue, KM 3 mm Double Tape, Enkel Fine Comb, Saks, pincet, A4 folieposer, de 4 ringtools, sort pen S, hvid tynd pen, helpinghand, foamboard og nåle. Niveau: 5 ud af 7

quilling landscapes winter vinter l'hiver

Landscapes Winter

Vinterens smukke natur og den hvide sne og frost vil altid være et smukt syn. Vi har samlet det hele i små og store quillingophæng med vinterlandskaber. I dette hæfte er der udfordringer til både øvede og begyndere. Lær at lav et juletog, grantræer med sne på, træhytte, de søde snemænd og en lille kirke som skaber en dejlig aftenjulestemning. Et dejligt lyst DiY vinterprojekt at gå i gang med i den mørke tid. Quilling landscapes Winter hæfte med 2 klip-ud templates. Et A4 instruktionshæfte på 12 sider, som indeholder opskrift på quilling vinterlandskaber i ringe designet af Hanne Olesen. Du får lært at lave ophæng med sne, grantræer, hytter, snemænd, kirke, tog mm. Småtingene er lavet på fin pen, så der er både udfordringer for begyndere og øvede quilliere. Modellerne vises på 1:1 billeder og der er også inspirerende idefotos af bordkort og dekorationsideer mm. i hæftet. Du får også brug for: Mix Pack Landscape winter, Super fine quilling pen, alm. quillingpen, KM Glue, KM 3 mm Double Tape, Saks, pincet, A4 folieposer, de 4 ringtools, sort pen S, hultemplate, crimper, 4 mm hultang, foamboard og nåle. Niveau: 5 ud af 7

Landscapes Countryside

Hanne Olesen har igen tryllet ‘Quilling Landscapes’ frem. Denne gang landlivet med kåde køer, får på græs og røde traktorer.
Quilling landscapes Countryside hæfte med 2 klip-ud templates. Et A4 instruktionshæfte på 12 sider, som indeholder opskrift på quilling landskaber i ringe designet af Hanne Olesen. Du får lært at lave ophæng med køer, får, marker, vindmøller, traktor og bondegård mm. Småtingene er lavet på fin pen, så der er både udfordringer for begyndere og øvede quilliere. Modellerne vises på 1:1 billeder.
Du får også brug for: Mix Pack Landscape Countryside, Super fine quilling pen, alm. quillingpen, KM Glue, KM 3 mm Double Tape, Saks, pincet, A4 folieposer, de 4 ringtools, sort pen S, sort kam, hultemplate, crimper, 6 mm hultang, foamboard og nåle.
Niveau: 5 ud af 7.