Der kan bygges fantastiske mandalas med Karen-Marie Klips Module Tools. Om det er stjernespids, leaf modul eller ring modul er det nemt at bygge fine og stærke konstruktioner til mandalas. På den måde skabes en ramme, der så kan udfyldes med Quillingdele af alle mulige slags.

 

Læs også mere om de andre grupper med mandalas:

Specielle mandalas

Månedens Mandala fra året 2019

Mandalas lavet med Module Tool

Tekst

0256-1 module mandala 1 template

Template Module Mandala 1: En A4 template med en flot og farverig mandala lavet med module tool. Den er konstrueret med modulspidserne som du kan se i module tool instruktionen, som ikke medfølger.

Sværhedsgrad: 3 ud af 7.

Quilling flower mandala

Cool Flower Mandala: På opskriften vises hvordam man laver en stor blomstermandala. Figuren vises i 1:1 men den skal bygges på et 1/5 measuringboard i A2 størrelse. Alt er lavet med pen og kam-quilling. Super nem teknik hvor nybegyndere også kan være med.

Sværhedsgrad: 3 ud af 7.

268 Daisy Flower Mandala

Daisy Flower Mandala: I denne instruktion får du lært at lave marguritter og blade med super fin quillingkam. Du lære teknikken til stilke og blade. Mandalaen er vist i 1:1 så du nemt kan gå i gang. Mandalaen bygges på et A3 measuringboard 1/6 (medfølger ikke).

Sværhedsgrad: 3 ud af 7.

277 silent quilling mandala

Silent Flower Mandala: På opskriften vises hvordan man laver en stor blomstermandala. Figuren vises i 1:1 men den skal bygges på et 1/7 measuringboard i A2 størrelse. Alt er lavet med pen og kam-quilling. Super nem teknik hvor nybegyndere også kan være med.

Sværhedsgrad: 3 ud af 7.

302 lion mandala art quilling

Lion Mandala Art Quilling: Lion Mandala – et Art Quilling projekt for øvede. De enkelte dele er ikke svære at lave, men der er anvendt mange forskellige værktøjer og teknikker.

Sværhedsgrad: 6 ud af 7.

Module Tool - Værktøj

For at lave mandalas med moduler skal man bruge et Module Tool. Det er et værktøj, der gør det nemt at quille flotte modulspidser til dine projekter. Det er altid en god ide at have flere ens Module Tools når du quiller, for så kan spidserne ligge og tørre imellem hver limet strimmel du sætter på.

Her under finder du alle relevante produkter og instruktioner og du kan se videoen, hvor du lærer at bruge Module Tool.

Quilling module tool

Quilling modul værktøj: Karen-Maries Module Tool – en stjernespids – er det et quillingværktøj af eget design. Længde: 10 cm. Bredde: 4,2 cm. Inkl. instruktion.

80680 small quilling module tool

Lille quilling modul værktøj: Karen-Maries Small Module Tool – en lille stjernespids – det er et quillingværktøj af eget design. Længde: 5,7 cm. Bredde: 2,3 cm. Inkl. instruktion.

Basis template modul konstruktion: En instrukton med basis opskrift til hvordan man konstruerer quilling stjerne-skeletter. Modulerne laver man på værktøjet module tool.

 

259-11 Modul værktøj til quilling stjerner.

Modul værktøj sæt til quilling stjerner: Et basis-sæt med modul værktøj, measuring templates og instruktion til at konstruere quillingstjerner med, så du kan afprøve modulværktøjerne.