Banner_Mere om_Small Quilling

På denne side får du mere at vide om vores serie "Small Quilling" - quillingfigurer der ligner hinanden i teknikken, men som har deres egen charme og kan bruges til mange forskellige sæsoner såsom påske, sommer, jul mm. Der er altid en instruktion, et kit og et klippeark med ansigter som kan stanses ud med en puncher og sættes på de søde quillingfigurer.

Cute Quilling Clowns

Vil du lege med os?” - sådan ser de ud til at spørge, de nye nuttede klovne i serien med ‘De Små’. Det er nemt selv at skabe de sødeste mobiler, kort og billeder med dem! De kan kombineres med de langbenede klovne eller bare være sjove alene.

321 cute quilling clowns instruction

Cute Quilling Clowns: En 4-sidet instruktion, hvor du lærer at lave små nuttede klovne med hat og store sko. Der er også vist, hvordan der quilles balloner på en nem og hurtig måde.

Sværhedsgrad: 5 ud af 7.

Mere om small quilling 01 (321)

Mere om small quilling 02 (321)

Mere om small quilling 04 (321)

Long-legged Quilling Clowns

Disse langbenede klovne er skabt til at sprede godt humør og sende glade hilsner til både store og små! De sjove klovne kan bruges på mange måder, f. eks. som et anderledes kort, som et billede til børneværelset, som pynt i vinduer eller som en personlig gave.

320 long-legged quilling clowns instruction

Long-leggeed Quilling Clowns: En 4-sidet instruktion, hvor du lærer at lave langbenede klovne med hat, slips og sløjfer. Der er også vist, hvordan der quilles balloner på en nem og hurtig måde. Lad klovnene lege med masser af balloner og ringe.

Sværhedsgrad: 5 ud af 7.

Mere om small quilling 05 (320)

Mere om small quilling 06 (320)

Mere om small quilling 07 (320)

Mere om small quilling 08 (320)

Quilling Garden Gnomes

Mon der er nogen der har brug for hjælp til havearbejdet? Så se her - havenisserne står klar! Der er en hel flok parat med haveredskaber og godt humør. Man kan let selv sætte sit helt eget præg på dem. Brug f. eks. miniatureurtepotter og laserklippeark.

Quilling Garden Gnomes: En 4-sidet instruktion, hvor du lærer at quille store og små havenisser, redskaber og stakit. Før man går i gang med disse sjove nisser, skal man have prøvet at lave quillingharer eller quillingengle.

Sværhedsgrad: 5 ud af 7.

Mere om small quilling 09 (315)n

Mere om small quilling 10 (315)

Mere om small quilling 11 (315)

Mere om small quilling 12 (315)

Small Quilling Angels

Her er de sødeste englebørn! Man lærer at bruge den superfine kam og superfin pen og der er to kit i forskellige farvevariationer.

308 small quilling angels instruktion

Long-leggeed Quilling Clowns: En 4-sidet instruktion, hvor du lærer at lave langbenede klovne med hat, slips og sløjfer. Der er også vist, hvordan der quilles balloner på en nem og hurtig måde. Lad klovnene lege med masser af balloner og ringe.

Sværhedsgrad: 5 ud af 7.

Mere om small quilling 13 (308)

Mere om small quilling 14 (308)

Mere om small quilling 15 (308)

Mere om small quilling 16 (308)

Small Quilling Bunnies

De små farveglade påskeharer er humørspredere og kan bruges som dekoration på en gren eller i et vindue. De er i familie med de søde quillingnisser fra julen, men de er lidt nemmere at lave. Så kender du nogen der gerne vil lære quilling er det et oplagt projekt! Du kan også få dem som Easy Starter Kit, som er også en god gaveidé til begyndere.

289 small quilling bunnies instruktion

Small Quilling Bunnies: En 4-sidet instruktionsfolder, hvor du lærer hvordan man kan lave 10 farveglade små påskeharer - 5 piger og 5 drenge. Harernes højde er 100 mm – fin størrelse til at hænge i grene.

Sværhedsgrad: 3 ud af 7.

Mere om small quilling 17 (289)

Mere om small quilling 18 (315)

Mere om small quilling 19 (315)

Mere om small quilling 20 (315)

...glæd jer til mere - der skal nok komme flere design i denne serie!