Om Karen-Marie Klip og Papir

Salg af virksomheden

Ophørsudsalg i Karen-Marie Klip & Papir A/S sættes i gang den 27. Oktober 2022

Efter at have haft virksomheden til salg i lang tid opgiver Jørgen og Karen-Marie Fabricius nu at sælge firmaet samlet og starter derfor ophørsudsalg torsdag den 27. Oktober kl. 10. Det kommer til at gå for sig både på webshoppe karenmarieklip.dk og i butikken på Bomhusvej 3 i Gråsten (lokalt bedre kendt som “Æ Papirmuseum”).

Der har været nogen interesse for at købe virksomheden, men enten har økonomi eller de usikre tider umuliggjort en handel. Flere overraskedes også over, at produktionen foregår i Danmark. Nu forsøges dele af virksomheden solgt.

Bygningen er fortsat til salg gennem EDC (læs mere om det her). Lykkes det ikke med et salg når ophørsudsalget er slut i april ‘23, udlejes bygningen. Med den unikke beliggenhed vil den være attraktiv til mange formål.

“Vi har haft en kæmpe papir fest alle årene” fortæller Karen-Marie “og festen vil vi gerne fortsætte lige til den sidste dag: Der vil fortsat komme kreative ideer og orientering hver uge til Karen-Marie Klips store kundeklub.”

Selvom størstedelen af salget i dag er eksport via webshoppen kan det godt betale sig at aflægge butikken et besøg, hvor der er indrettet et område til brugt inventar, maskiner, staffage og andet grej.

I butikken ændrer åbningstiderne sig:
Mandag kl. 10.00-17.30 og tirsdag til fredag kl. 10.00-14.00.

Hør mere om ophørsudsalget i denne YouTube video her.

Om Karen-Marie Klip

Butik, lager og produktion. Få inspiration til de smukkeste qulling-projekter, ideer til kort,  julepynt o.s.v. Hele året kan man komme i julehumør hos os.

Besøg vores 800 kvm store butik i Gråstens udkant. Butikken er indrettet som en webshop med masser af reoler og hylder med lækre papirvarer.

Der er stort lagersalg i butikken med varer der udgår af sortiment, og ikke alle disse varer findes på nettet, så det er bestemt et besøg værd.

om karen-marie klip virksomhed 01

Udviklingskontor

Hos Karen-Marie Klip udvikles alle vores produkter i huset. Her ser I Karen-Marie i designafdelingen sammen med vores grafikker i fuld gang med at lave opskrifter og nye modeller så senere bliver til Instruktionshæfter og kit.

om karen-marie klip virksomhed 02

Skæreri

Alle quillingstrimler skæres i vores skæreri.

Her ser I Jørgen i fuld gang med at skære store papirark op i strimler.

om karen-marie klip virksomhed 03

Pakkeri

Strimlerne afvejes og pakkes i poser med indlæg, af vores hold af flittige pakkedamer.

I butikken plukkes varer direkte fra hylderne til pakning af webshop ordre.

Åbningstider:

Mandag: 10.00-17.30

Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag: 10.00-14.00

Weekend & Helligdage: Lukket

Her bor vi:

Karen-Marie Klip & Papir A/S
Bomhusvej 3
6300 Gråsten
Mail: info@karenmarieklip.dk
Tel: 74652256

Find vej her