Om Karen-Marie Klip og Papir

Om Karen-Marie klip

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.
Vi bor i et 800 kvm. stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Efter en tur i papirmuseets By A/S i Gråsten har du fået masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i caféen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

I Papirmuseets By A/S i Gråsten er der masser af varer der ikke er at finde her på shoppen. Så det er bestemt et besøg værd.

Salg af virksomheden

Gråsten-virksomhed til salg
Nye kræfter søges til Papirmuseets By A/S og Karen-Marie Klip & Papir

Virksomheden Karen-Marie Klip & Papir A/S i Gråsten bliver nu sat til salg. Karen-Marie og Jørgen Fabricius har besluttet at sælge firmaet, som de selv startede i 1985.

- Vi har været meget glade for at drive virksomheden og har kunnet glæde os over en fantastisk udvikling. Men vi bliver ikke yngre, og derfor har vi besluttet os for, at tiden er inde til, at andre tager over, siger Karen-Marie og Jørgen Fabricius.

Salgsplanerne gælder såvel bygningen på Bomhusvej som selve firmaet Karen-Marie Klip & Papir A/S, der ud over design, produktion og butik omfatter en stor webshop. Efterspørgslen vil afgøre, om virksomheden sælges samlet eller bliver delt op.

Karen-Marie Klip blev oprindeligt bygget op omkring Karen-Marie Fabricius` unikke design af papirklip og papirvarer. I de seneste år er teknikken Quilling blevet en stor succes og virksomheden har udviklet egen værktøjsserie hertil. Quilling udgør i dag 90% af omsætningen. Ca. 40% af virksomhedens produktion går til export.

Bygningen på Bomhusvej er tegnet af arkitekt Martin Johnsen og selvom den er tegnet til Papirmuseets By A/S tog han højde for, at bygningen skulle være egnet til mange andre formål.

- Vi er naturligvis meget spændte på, hvem der henvender sig som interesserede købere, siger Karen-Marie Fabricius.

For yderligere oplysninger:
Karen-Marie Fabricius
Telefon: 30 58 35 84
Mail: karenmarie@karenmarieklip.dk

Udviklings-afdelingen

Hos Karen-Marie Klip udvikles alle vores produkter i huset.

Her ser I Karen-Marie i designafdelingen sammen med vores grafikker i fuld gang med at lave opskrifter og nye modeller så senere bliver til Instruktionshæfter og kit.

 

Skæreri

Alle quillingstrimler skæres i vores skæreri.

Her ser I Jørgen i fuld gang med at skære store papirark op i strimler.

 

Pakkeri

Strimlerne afvejes og pakkes i poser med indlæg, af vores hold af flittige pakkedamer.
Hver formiddag kan du besøge pakkeriet og se mere hvis du har lyst.

Her bor vi:

Papirmuseets By A/S
Bomhusvej 3
6300 Gråsten

info@karenmarieklip.dk

Tel. 74652256

Find vej her

Åbningstider for Papirmuseets By:

Mandag-fredag: 10.00-16.00
Lørdag: lukket
Søn- og helligdage: lukket