Om Karen-Marie Klip og Papir

Salg af virksomheden

Gråsten-virksomhed til salg
Nye kræfter søges til Karen-Marie Klip & Papir

Virksomheden Karen-Marie Klip & Papir A/S i Gråsten bliver nu sat til salg. Karen-Marie og Jørgen Fabricius har besluttet at sælge firmaet, som de selv startede i 1985.

- Vi har været meget glade for at drive virksomheden og har kunnet glæde os over en fantastisk udvikling. Men vi bliver ikke yngre, og derfor har vi besluttet os for, at tiden er inde til, at andre tager over, siger Karen-Marie og Jørgen Fabricius.

Salgsplanerne gælder såvel bygningen på Bomhusvej som selve firmaet Karen-Marie Klip & Papir A/S, der ud over design, produktion og butik omfatter en stor webshop. Efterspørgslen vil afgøre, om virksomheden sælges samlet eller bliver delt op.

Karen-Marie Klip blev oprindeligt bygget op omkring Karen-Marie Fabricius` unikke design af papirklip og papirvarer. I de seneste år er teknikken Quilling blevet en stor succes og virksomheden har udviklet egen værktøjsserie hertil. Quilling udgør i dag 90% af omsætningen. Ca. 40% af virksomhedens produktion går til export.

Bygningen på Bomhusvej er tegnet af arkitekt Martin Johnsen og selvom den er tegnet til Papirmuseets By A/S tog han højde for, at bygningen skulle være egnet til mange andre formål.

- Vi er naturligvis meget spændte på, hvem der henvender sig som interesserede købere, siger Karen-Marie Fabricius.

For yderligere oplysninger:
Karen-Marie Fabricius
Telefon: 30 58 35 84
Mail: karenmarie@karenmarieklip.dk

Virksomheden Karen-Marie Klip og bygningen på Bomhusvej er til salg hver for sig.

Se mere om salg af bygningen her.

Om Karen-Marie Klip

Butik, lager og produktion. Få inspiration til de smukkeste qulling-projekter, ideer til kort,  julepynt o.s.v. Hele året kan man komme i julehumør hos os.

Besøg vores 800 kvm store butik i Gråstens udkant. Butikken er indrettet som en webshop med masser af reoler og hylder med lækre papirvarer.

Der er stort lagersalg i butikken med varer der udgår af sortiment, og ikke alle disse varer findes på nettet, så det er bestemt et besøg værd.

om karen-marie klip virksomhed 01

Udviklingskontor

Hos Karen-Marie Klip udvikles alle vores produkter i huset. Her ser I Karen-Marie i designafdelingen sammen med vores grafikker i fuld gang med at lave opskrifter og nye modeller så senere bliver til Instruktionshæfter og kit.

om karen-marie klip virksomhed 02

Skæreri

Alle quillingstrimler skæres i vores skæreri.

Her ser I Jørgen i fuld gang med at skære store papirark op i strimler.

om karen-marie klip virksomhed 03

Pakkeri

Strimlerne afvejes og pakkes i poser med indlæg, af vores hold af flittige pakkedamer.

I butikken plukkes varer direkte fra hylderne til pakning af webshop ordre.

Åbningstider:

Mandag: 10.00-17.30

Tirsdag - søndag: Lukket

Helligdage: Lukket

Her bor vi:

Karen-Marie Klip & Papir A/S
Bomhusvej 3
6300 Gråsten
Mail: info@karenmarieklip.dk
Tel: 74652256

Find vej her