Cloud Mobile

Artikelnr.: 350

DKK 35,00

Basis instruktion til en flot skyformet uro

En 4-sidet basis instruktion, hvor du lærer at lave en flot skymobile. Det er enkelt at lave mobiler med denne basisinstruktion. Denne mobile er dekorativ, hænger smukt og er ideel at dekorere med stjerner, fugle, engle, 3D figurer, blomster, dråber eller andre små quillingdesign. Der er brugt 5 mm papirstrimler til ringene. Der vises også en ide med hvordan man kan bruge skymobilen som lampeskærm.

OBS: Denne instruktion indeholder ikke opskrifter til pynten.

Sværhedsgrad: 3 ud af 7.

Du får også brug for: ring module tool (ø 137 mm & ø 107 mm), 3 mm dobbeltklæbende tape, 4x klemmerpapirlim og saks.

Til skymobilen på inspirationsbillederne er der brugt 5 mm papirstrimler i farven Nature White, men mobilen kan også laves i andre farver.

Til lampen bruger man også den almindelige quilling kam.

På lager - Levering 1-5 hverdage.

Varenummer (SKU): 350

Beskrivelse

❤️ Der er noget dejligt beroligende ved at betragte en mobile! Med de to basisdesign på en skymobile og spiralmobile kan du selv skabe smukke quillingmobiler.

Om designet af Cloud mobilen fortæller Karen-Marie: ”Lige siden jeg designede engleansigterne, har jeg tænkt på at lave en sky de små englene kunne hænge og synge fra. Jeg er meget glad for det enkle design, der jo kan bygges videre på!

Inspiration

🌷 💧 Mobilen er også fin til dråber og enkle blomster.

💡 Der kan også skabes en flot moderne lampe ved at bruge delene som lampeskærm.

Se inspirationsvideoen med alle billeder til skymobilen her:

Vis os dine bud på mobiler på Facebook-gruppen Karen-Maries Quilling Venner/Freunde/Friends eller Instagram ved at bruge #karenmarieklip😍

Relaterede vare